• Fri frakt inom Sverige på alla ordrar
  • Alla kunder som handlar får välja en gratisvara i avdelningen Gratisvara
valkomen

Höfthållare, body och bodystockings

Söker du höfthållare, body eller bodystockings? Du har kommit helt rätt. Undergott är nätbutiken som hjälper dig att framhäva dina bästa sidor! Hos oss hittar du en mängd olika plagg av högsta kvalitet. Vi har till exempel ett brett urval av höfthållare och bodystockings. Om du är på jakt efter en läcker body så har du kommit rätt!

Komplettera din garderob med höfthållare, body och bodystockings så är du utrustad för både vardag och fest.

Hitta höfthållare Hitta body Hitta bodystocking

Höfthållare

höfthållareStrumpebandshållare är ett måste för alla som använder stockings. Det är en sorts gördel i elastiskt material som hjälper till att hålla upp till exempel nylon- och silkesstrumpor. Höfthållaren är en bredare modell av en strumpebandshållare och har för det mesta en formande effekt.

En höfthållare är ett sensuellt komplement till dina underkläder. Höfthållare finns i många olika material och modeller, både med låg och hög midja. Det finns även höfthållare i kombination med fastsydda stockings, s k höfthållarstrumpa.

Body

bodyEn body är en sorts topp eller damunderkläder som är till för överkroppen. Den är alltid tight och täcker hela överkroppen samt är utrustad med gren. Det finns även body som är figurformande och kan då ses som en vidareutveckling av korseletten. I Sverige kallade man tidigare plagget för teddy.

Undergott säljer body i en mängd olika modeller och färger. I vårt sortiment finns till exempel plagg som är dekorerade med spets och/eller strass vilket ger ett lyxigt utseende. Föredrar du något mer unikt så kan vi bland annat erbjuda leopardmönstrad body.

En body kan bäras på olika sätt, som underplagg eller som överdel i kombination med kjol eller byxa.

Bodystockings

bodystockingsBodystockings kallas även för kroppsstrumpa och är tillverkat av stretchigt material, täcker oftast kroppen från axlar till tår och har vanligtvis  öppen gren. Det är ett kroppsnära plagg som är både feminint och praktiskt. Den här sortens kläder är ofta skapade för att hjälpa till att forma bärarens kropp vilket till exempel kan innebära att man ser smalare ut. I Undergotts sortiment finns modeller i olika färger och med vackra mönster samt feminina detaljer.

Materialet i en bodystocking består oftast av ett tunt tyg som påminner om det som används för stockings och strumpbyxor. Det kan även vara av spets, fisknät, mer täckande eller en kombination av dessa.

Bodystockings är ett förföriskt plagg som är designade för att avslöja precis lagom mycket av dina former. Unna dig lite lyx och krydda i vardagen – köp bodystockings hos Undergott.