• Fri frakt inom Sverige på alla ordrar
 • Alla kunder som handlar får välja en gratisvara i avdelningen Gratisvara
valkomen

Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Företagets namn: SVHH AB

Kontaktadress:
Pershyttan Björklunda 184, 713 91 Nora

E-post: kundservice@undergott.se
Telefonnummer: 070-795 7964, 070-795 7965

Organisationsnummer: 5560988643

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning. Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

SVHH AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo är felaktigt, att varan är slutsåld eller att varan har utgått ut sortimentet vid tidpunkten för din beställning. Kan inte SVHH AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

SVHH AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser

 • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.
 • Minsta ordervärde 100 kr.
 • Vid varje köptillfälle har Du möjlighet att också välja en gratisvara.

Fraktkostnad

 • Fri frakt på alla order.

Betalningsalternativ

 • Förskottsbetalning. Du betalar in på vårt bankgiro 5044-7176 eller direkt till vårt bankkonto i Handelsbanken, clearingnr 6561 och kontonr 312 963 882. Vi har även Swish: 123 284 58 16
 • Payson Betalkort.
 • Payson Faktura.
 • Faktura. Endast mot företag.  (Nya kunder efter sedvanlig kreditprövning)

Betalning med konto-/kreditkort

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Betalning med PaysonFaktura

Om PaysonFaktura

Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar Payson en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Payson debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Leverans

 • Varorna skickas vanligtvis med Postnord och levereras till närmaste utlämningsställe. Mindre försändelser levereras med Postnord till din hemadress.
 • Normal leveranstid är ca 5 dagar från det att ordern är mottagen, bekräftad och betald.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. Vissa undantag gäller, läs mer under Retur och reklamation.

För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Ångerrätten gäller ej för egna måttbeställningar eller utseendemässiga förändringar som skiljer sig från standardsortimentet.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Sekretess

Vår behandling av dina personuppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du besöker vår hemsida eller köper våra produkter kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig eller av våra samarbetspartners i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och vår Personuppgiftspolicy.

Du kan komma att bli kontaktad av oss eller någon av våra samarbetspartners i marknadsföringssyfte efter att du handlat hos oss. Kontakt kan komma att ske via e-post, SMS, postala utskick eller på andra sätt.

För närmare information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs mer i vår Personuppgiftspolicy som du finner här.

Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till kundservice@undergott.se

SVHH AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vi strävar alltid att ge en så korrekt information om våra varor som möjligt. Det kan dock, i vissa fall, skilja en aning i färgtoner på de bilder som presenteras i butiken jämfört med med den faktiska produkten. Det kan bero på ett antal faktorer som till exempel din bildskärms ljusinställning eller din webbläsares inställningar. All bildinformation ska därför ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

Vid eventuell tvist kommer SVHH AB att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

SVHH AB
Pershyttan Björklunda 184
713 91 Nora

kundservice@undergott.se
070-795 7964, 070-795 7965